Pliki txt czy srt muszą mieć dokładnie taki sam tytuł jak plik avi. Najlepiej przed wypaleniem płyty sprawdzić np. przy użyciu Subtitle workshop (jest w dziale download)
aska
Posted: 2008-05-19, 15:01
Model odtwarzacza: pioneer DV 575A
nazwałam oczywiscie tak samo i mam program subtitle workshop ale to niestety nie pomogło
Jesśli subtitle workshop ich nie widzi to znaczy, że cos jest nie tak z samym plikiem napisów. Ściągnij taki programik Napi projekt (znajdziesz poprzez google) a on ładnie szuka i dopasowuje napsy do posiadanego pliku avi.
aska
Posted: 2008-05-19, 18:15
hehe tak sie składa ze wlasnie przez ten program zdobylam napisy
Czyli mozna założyć, że w przypadku innych filmów wszystko jest OK? Jeśli tak to poszukaj innych napisów do tego filmu (nawet w sieciach P2P da się coś znależć). A jaki to film zapytam z czystej ciekawości (może ja znajdę jakieś napisy).
aska
Helped: 13 times Age: 35 Joined: 04 Feb 2006 Posts: 2390 Location: Warszawa i okolice
Posted: 2008-05-19, 20:54
Model odtwarzacza: Pioneer DV-380, DV-393, DV-300, DV-400, Onkyo dv-sp404e
aska, po pierwsze, jaki masz soft wgrany do odtwarzacza?
Po drugie, wklej prosze dokładną nazwę pliku napisów i filmu, razem z rozszerzeniem.
Po trzecie, wklej prosze kawałek napisów, zeby sprawdzić jaki maja format, a najlepiej podaj link do nich, zeby całe sprawdzic.
_________________ Cześć Guest! Jeśli masz wątpliwości, jak opisać swój problem, zajrzyj tutaj.
Zapraszam wszystkich do systematycznego przypominania sobie treści regulaminu!
UWAGA! Nie odpowiadam na pytania dot. spraw technicznych, zadawane na PW! Jeśli masz problem pisz na forum.
ATTENTION! I do not answer any technical questions, asked as PM! Please, write your problem at forum.
Jesli potrzebujesz częsci do naprawy odtwarzacza dvd/divx Pioneer ,napisz do mnie PW If you need spare parts for Pioneer dvd/divx player, please PM me
aska
Posted: 2008-05-19, 23:06
faktycznie promblemem był soft no ale sciagnelam najnowszy i wszystko jest w porzadku
jeszcze raz dzieki
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum