szczepan23
Posted: 2007-05-16, 14:41
DV 575A.ki8i
Model odtwarzacza: Pionner DV575A.KI8I
Witam mam ten otwarzacz dvd DV 575A ale mam pewien problem nie czytam ma napisow Divx:( slyszalem ze mozna wgrac nowego softa, mam pytanie dla was czy jest to bespieczne i czy jest ktos w stanie mi dac linka do tego programu?? z gory dziekuje
Helped: 13 times Age: 35 Joined: 04 Feb 2006 Posts: 2390 Location: Warszawa i okolice
Posted: 2007-05-16, 14:45
Model odtwarzacza: Pioneer DV-380, DV-393, DV-300, DV-400, Onkyo dv-sp404e
Jezeli to jest 575A to jest to bezpieczne, wszelkie instrukcje i zmodyfikowany soft znajdziesz w dziale Download.
Co to jest o ...ki8i?
_________________ Cześć Guest! Jeśli masz wątpliwości, jak opisać swój problem, zajrzyj tutaj.
Zapraszam wszystkich do systematycznego przypominania sobie treści regulaminu!
UWAGA! Nie odpowiadam na pytania dot. spraw technicznych, zadawane na PW! Jeśli masz problem pisz na forum.
ATTENTION! I do not answer any technical questions, asked as PM! Please, write your problem at forum.
Jesli potrzebujesz częsci do naprawy odtwarzacza dvd/divx Pioneer ,napisz do mnie PW If you need spare parts for Pioneer dvd/divx player, please PM me
szczepan23
Posted: 2007-05-17, 11:45
:(
No lwasnie jest w wtym problem ze nie umiem znalesc tego. jest ktos w stanie mi podac linka ::
Helped: 13 times Age: 35 Joined: 04 Feb 2006 Posts: 2390 Location: Warszawa i okolice
Posted: 2007-05-18, 21:36
Spróbuj wcisnąć zaznaczony odnośnik
_________________ Cześć Guest! Jeśli masz wątpliwości, jak opisać swój problem, zajrzyj tutaj.
UWAGA! Nie odpowiadam na pytania dot. spraw technicznych, zadawane na PW! Jeśli masz problem pisz na forum.
ATTENTION! I do not answer any technical questions, asked as PM! Please, write your problem at forum.
Jesli potrzebujesz częsci do naprawy odtwarzacza dvd/divx Pioneer ,napisz do mnie PW If you need spare parts for Pioneer dvd/divx player, please PM me
szczepan23
Posted: 2007-05-19, 13:06
...
hehe zle mnie zrozumiales oczywiscie widzialem zakladke download tylko juz tam nie wiedzialem ktory soft jest do mojego dvd
Posted: 2007-05-19, 13:50
Pamiętaj, zeby móc sciągnąć plik, musisz być zalogowany.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum