Brak sygnału na analogowym wyjściu SUB 575A
Reply to topic

: Brak sygnału na analogowym wyjściu SUB 575A
Witam !!

Mam problem, do tej pory nie używałem wyjścia analogowego w moim 575A, teraz nadeszła taka potrzeba ( słuchawki 5.1) i niestety stwierdziłem że nie podaje na tym wyjściu sygnały sub, sprawdzałem na kilku płytach, oczywiście w sofcie sub jest włączony, mam wgrany najnowszy soft Gufiaka, proszę o pomoc.

:
zapodaj oryginała
może wykryłeś buga

:
Problem polega na tym że na wcześniejszym sofcie było to samo, jak zmieniłem na najnowszy nie pomogło :-(

:
ale na wcześniejszym Gufiakowym czy oryginalnym Pioneera
a może po prostu słuchawki nie akceptują takiego sygnału(za mała impedancja)
sprawdź na jakiś głośnikach
ja swojego czasu podłączałem do wyjść analogowych głośniki komputerowe i wszystko było ok

można cos więcej o tych słuchawkach,bo powiem szczerze że o słuchawkach z pseudo dźwiękiem otaczającym to słyszałem ,ale o 5.1 jeszcze nie :-|

:
Co do softu to był wcześniejszy Gufiak, po podłączeniu do Yamachy przes wyjście 5.1 analogowe też sub milczy, a słuchawki to TEAC hp-11 po podłączeniu do kompa działają poprawnie.

:
w takim razie zapodaj soft oryginalny
jest w download
nic innego do głowy mi nie przychodzi

:
Dzięki, spróbuję, jeszcze może mam zwalony kanał sub na wyjściu alalogowym, to nie było by przyjemne :-(

:
Witam!!
mam podpięty 575A (analogowo) do głośników aktywnych Rubikon RSY-200. Ostatni najświeższy soft. Sub jak i pozostałe kanały chodzą bez problemów tak w DD 5.1 jak i w DTS. Tak, że to chyba nie wina softu.
pozdro

Reply to topic
Jump to:  

Full Version Powered by phpBB © phpBB Group
Design by Vagito.Net | Lo-Fi Mod.