Witam, przeszukałem i FAQ tematy, ale nie znalazłem odpowiedzi na moją wątpliwość. Tworzę nowy temat, gdyż poprzedni dot. wypalania jest zamknięty. Mam pytanie, na które mam nadzieję, ktoś mi odpowie: w pkt. 7 Instrukcji aktualizacji oprogramowania dla odtwarzaczy Pioneer DV-380 jest napisane, że plik B5CA1096 ma być zapisany WIELKIMI LITERAMI. Czy to zastrzeżenia dot. również rozszerzenia tego pliku, czyli .BIN? Bo próbowąłem zmienić wielkość liter tego rozszerzenia w Total Commander, ale niestety nie udawało mi się - nazwa pliku zostawała wielkimi, ale rozszerzenie zamieniało się na małe. Czy wielkość liter tego rozszerzenia ma również duże znaczeni? Dzięki za pomoc i wyrozumiałość, jeżeli taki temat był już opisywany, a ja go nie znalazłem.
Pozdr.
Helped: 24 times Age: 38 Joined: 04 Feb 2006 Posts: 2871 Location: Warszawa i okolice
Posted: 2009-03-05, 19:57
Model odtwarzacza: Pioneer DV-380, DV-393, DV-300, DV-400, Onkyo dv-sp404e
Wszystkie litery w nazwie, łacznie z rozszerzeniem musza być WIELKIE.
Czyli: B5CA1096.BIN
_________________ >>Firmware do wgrywania kablem danych<< Cześć Guest! Jeśli masz wątpliwości, jak opisać swój problem, zajrzyj tutaj.
Zapraszam wszystkich do systematycznego przypominania sobie treści regulaminu!
ATTENTION! I do not answer any technical questions, asked as PM! Please, write your problem at forum. If you need spare parts for Pioneer dvd/divx player, or data cabel to connect player with PC, please PM me http://diyakustyk.com/
Helped: 2 times Joined: 14 Jan 2009 Posts: 185 Location: PL
Posted: 2009-03-05, 20:41
Model odtwarzacza: No kilka ich jest i wszystkie w ciągłej eksploatacji :D
Kliknij prawym przyciskiem myszy na pliku i najedź na "zmień nazwę" i następnie zmień to rozszerzenie na duże litery, proste. Jeśli nie masz widocznych rozszerzeń to wejść w ustawienia folderów i wyłącz "ptaszka" w zakładce Opcje folderów Widok Ukryj rozszerzenia znaych typów plików
Dzięki, wszystko OK; jak pisałem wcześniej próbowałem zmienić wielkość liter rozszerzenia w Total Commander, niestey nie było rezultatu, ale już w managerze plików udało się; dzięki i pozdr.
Helped: 24 times Age: 38 Joined: 04 Feb 2006 Posts: 2871 Location: Warszawa i okolice
Posted: 2009-03-05, 23:11
Model odtwarzacza: Pioneer DV-380, DV-393, DV-300, DV-400, Onkyo dv-sp404e
Dziwne, ze w Total Commander się nie dało.
_________________ >>Firmware do wgrywania kablem danych<< Cześć Guest! Jeśli masz wątpliwości, jak opisać swój problem, zajrzyj tutaj.
Zapraszam wszystkich do systematycznego przypominania sobie treści regulaminu!
ATTENTION! I do not answer any technical questions, asked as PM! Please, write your problem at forum. If you need spare parts for Pioneer dvd/divx player, or data cabel to connect player with PC, please PM me http://diyakustyk.com/
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum