Modyfikacja softu 1.09.03 by Patron
Reply to topic

: Modyfikacja softu 1.09.03 by Patron
W dziale Download naszego forum (poddział: "Modyfikacje użytkowników"), znalazł się sofcik, w którym kolega Patron z Moskwy zaimplementował swój pomysł, na wybieranie utworów mp3, przy pomocy numerycznej klawiatury pilota.
Działa to tak, ze wszytkie utwory mp3 na płycie, segregowane są alfabetycznie, z zachowaniem struktury katalogów, i przypisywane są im wirtualne numery porządkowe. Wybierając te numer z klawiatury numerycznej pilota, powodujemy rozpoczęcie odtwarzania danego utworu MP3.
Używam tego softu od chwili jego upublicznienia na Softpedii, czyli od cca. 02.08.2006. Soft działa bardzo dobrze, nie powoduje żadnych zauważalnych błędów. Szczerze polecam.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany tym softem w wersji, ze spolszczeniem równiez komunikatów, wyswietlanych na odtwarzaczu (nie tylko "papa" ;) ) oraz mozliwością wyboru czterech czcionek napisów (wszystkie jednego rozmiaru - coś za coś ;) ), prosze o info. Podeślę lub wsadzę do Download.

>>Firmware do wgrywania kablem danych<<
Cześć Guest! Jeśli masz wątpliwości, jak opisać swój problem, zajrzyj tutaj.
Zapraszam wszystkich do systematycznego przypominania sobie treści regulaminu!

ATTENTION! I do not answer any technical questions, asked as PM! Please, write your problem at forum.
!! If you need spare parts for Pioneer dvd/divx player, or data cabel to connect player with PC, please PM me !!

http://diyakustyk.com/
:
ślinka leci
a co na to Gufiak i nasze starsze modele
a nie da się zainplementować tylko tej poprawki do softu który juz jest w download

:
ano leci, leci :-P

Czas uzupełnić swoje braki i zobaczyć co się zmieniło od czasu mojej ostatniej bytności ;-)

:
kreeecik, całą zimę i lato przespałeś! :-D

:
A nic mi o zeszłej zimie nie mów, spedziłem ją na Ukrainie i w Estoni, nie dość, że zimno to jeszcze kazali wódę pić na okrągło :drunk:

:
kreeecik wrote:
nie dość, że zimno to jeszcze kazali wódę pić na okrągło
Pokaż tylko którzy, a my już sobie z nimi pogadamy :bad:

Guest, pamiętaj:
|.:REGULAMIN:.|.:FAQ:.|.:SZUKAJ:.|.:GOOGLE:.|.:ALLEGRO:.|.:PISZ JAK MASZ ODWAGĘ:.|
:
Niestety wybieranie działa tylko do utworu 783,dla utworów powyżej pisze: "niepoprawna funkcja". Czy da się to jakoś poprawić?

Reply to topic
Jump to:  

Full Version Powered by phpBB © phpBB Group
Design by Vagito.Net | Lo-Fi Mod.