Witam.Być może niezbyt dokładnie przeszukałem forum ale nie znalazłem nic na interesujący mnie temat.Co zrobić abym mógł oglądać filmy nagrane w formacie AVI na pionku.
_________________ Cześć Guest! Jeśli masz wątpliwości, jak opisać swój problem, zajrzyj tutaj.
Zapraszam wszystkich do systematycznego przypominania sobie treści regulaminu!
UWAGA! Nie odpowiadam na pytania dot. spraw technicznych, zadawane na PW! Jeśli masz problem pisz na forum.
ATTENTION! I do not answer any technical questions, asked as PM! Please, write your problem at forum.
Jesli potrzebujesz częsci do naprawy odtwarzacza dvd/divx Pioneer ,napisz do mnie PW If you need spare parts for Pioneer dvd/divx player, please PM me
Helped: 9 times Joined: 03 Feb 2006 Posts: 1326 Location: W-wa
Posted: 2008-01-02, 14:07
Model odtwarzacza: 575A
640x480 to akurat spokojnie powinny śmigać. Pionek chyba nie zna kodeków stosowanych do zapisu filmów przez aparaty fotograficzne. Trzeba przekodować do DivX/XviD.
Helped: 13 times Age: 35 Joined: 04 Feb 2006 Posts: 2390 Location: Warszawa i okolice
Posted: 2008-01-02, 19:54
Model odtwarzacza: Pioneer DV-380, DV-393, DV-300, DV-400, Onkyo dv-sp404e
No, musisz go przekodować a na to potrzeba program. Np. UltraVideoJoiner, albo MediaCoder, albo VirtualDubMod.
Najlepsze instrukcje na ten temat znajdziesz na www.formaty.com.pl
_________________ Cześć Guest! Jeśli masz wątpliwości, jak opisać swój problem, zajrzyj tutaj.
Zapraszam wszystkich do systematycznego przypominania sobie treści regulaminu!
UWAGA! Nie odpowiadam na pytania dot. spraw technicznych, zadawane na PW! Jeśli masz problem pisz na forum.
ATTENTION! I do not answer any technical questions, asked as PM! Please, write your problem at forum.
Jesli potrzebujesz częsci do naprawy odtwarzacza dvd/divx Pioneer ,napisz do mnie PW If you need spare parts for Pioneer dvd/divx player, please PM me
Age: 20 Joined: 23 Feb 2008 Posts: 13 Location: Raccon City
Posted: 2008-03-10, 20:34
Model odtwarzacza: pionner dv-470 & dv-300
jesli masz problemy z odtwarzaniem tych formatów sciągnij z neta program SUPER bardzo dobry bezplatny program do kodowania filmów i muzyki do rużnych formatów tylko nie wiem czy ten będzie śmigać
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum