|
|
| Author |
Message |
anemia7

|
Posted: 2007-02-26, 22:49 | NERO burning rom ver. 6.0.0.1. |
Model odtwarzacza: Pionek DV-380-szt 2 i DV-470 |
|
|
Witam wszystkich-
mam propozycje a mo¿e nawet pro¶bê.
do nagrywania softów preferujecie program NERO wersjê 6.0.0.1.
sêk w tym, ¿e w necie dostepne s± tylko nowsze wersje, w których nie da sie ta ³atwo ustawiæ opcji wymaganych przy nagrywaniu softów
Bardzo przyda³oby siê zatem przynajmniej przekierowanie do stronki, gdzie t± wersjê mo¿na ¶ci±gn±æ , a mo¿e nawet gotowy program na naszym forum.  |
| |
|
|
|
|
|
 |
Sponsor
|
|
 |
piteron

Helped: 28 times Age: 36 Joined: 27 Jan 2006 Posts: 1371 Location: Warszawa
|
|
|
|
|
 |
gufiak

Helped: 10 times Age: 25 Joined: 26 Jan 2006 Posts: 781 Location: Bia³ystok
|
Posted: 2007-02-27, 00:41 | |
Model odtwarzacza: Pioneer DV-470 & DV-380 & DV-393 |
|
|
To nie jest tak, ¿e preferujemy. Poprostu na tej wersji zosta³ przedstawiony przyk³ad. W innych wersjach bêd± nieznacznie ró¿ni³y siê okienka, ale nazwy opcji powinny byæ podobne. Poza tym wiêkszo¶æ zaleceñ w instrukcji co do opcji jest po to, ¿eby bezproblemowo pioneer rozpozna³ soft. Ale i bez wiêkszo¶ci z tych opcji te¿ pioneer powinien wykryæ oprogramowanie i wgraæ je. |
_________________ Guest, pamiêtaj:
|.:REGULAMIN:.|.:FAQ:.|.:SZUKAJ:.|.:GOOGLE:.|.:ALLEGRO:.|.:PISZ JAK MASZ ODWAGÊ:.| |
| |
|
|
|
|
|
 |
pawelino223

Age: 20 Joined: 23 Feb 2008 Posts: 13 Location: Raccon City
|
|
|
|
|
 |
dinderi

Helped: 13 times Age: 35 Joined: 04 Feb 2006 Posts: 2390 Location: Warszawa i okolice
|
Posted: 2008-03-10, 21:57 | |
Model odtwarzacza: Pioneer DV-380, DV-393, DV-300, DV-400, Onkyo dv-sp404e |
|
|
W zasadzie to nie wa¿ne jest jai program sie uzywa. Moze byæ to dowolny program do wypalania. Istotne jest, zeby zachowac podstawowe parametry nagrywania, czyli:
1. Musi byæ zamkniêta
2. Nazwa musi byc wielkimi literami PIONEER
3. Plik musi byæ nagrany w formacie ISO, czyli WSZYSTKIE znaki w nazwie MUSZ¡ byæ wielkimi literami, czyli np. YCB64876.BIN.
I tyle, nie musi byæ zaden Nero. |
_________________ Cze¶æ Guest! Je¶li masz w±tpliwo¶ci, jak opisaæ swój problem, zajrzyj tutaj.
Zapraszam wszystkich do systematycznego przypominania sobie tre¶ci regulaminu!
UWAGA! Nie odpowiadam na pytania dot. spraw technicznych, zadawane na PW! Je¶li masz problem pisz na forum.
ATTENTION! I do not answer any technical questions, asked as PM! Please, write your problem at forum.
Jesli potrzebujesz czêsci do naprawy odtwarzacza dvd/divx Pioneer ,napisz do mnie PW
If you need spare parts for Pioneer dvd/divx player, please PM me |
| |
|
|
|
|
|
 |
lucas
|
Posted: 2009-01-05, 11:39 | |
Model odtwarzacza: dv-380 dv-410 |
|
|
qrcze o czym wy tu piszecie?
to jakas paranoja
anemia co to znaczy ze sie nie da?
da sie ale trzeba sobie kupic i zainastalkowac pelna wersje nERO a nie tylko badziewia z CD ktory daja wraz z nagrywarka lub gazetka. zapewne masz nero expres lub ktoras z odmian a nie pelna wersje
ale i na to jest sposob, idz do sasiada by ci na gral to co potrzebujesz tylko nie zapomnij wziasc instrukcji i pliku na pendrivie
instrukcja oparta jest na nero 6 ale da sie nagrywac od wersji 2 do obecnej , warunek od wersji 4 z jakims groszami potrzebna jest pelna wersja lub wersja gdzie znajduje sie Nero Burning Rom a nie Nero Expres |
| |
|
|
|
|
|
 |
dinderi

Helped: 13 times Age: 35 Joined: 04 Feb 2006 Posts: 2390 Location: Warszawa i okolice
|
Posted: 2009-01-05, 15:07 | |
|
|
lucas, sorki ale nie masz racji.
Da sie nagraæ ka¿dym programem do nagrywania p³yt. Mo¿e byæ nawet Nero Express. Nie musi byæ BurningROM. Wystarczy zachowaæ format ISO, czyli tak jak po tysi±ckroæ by³o wspominane:
1. Nazwa p³yty wielkimi literami PIONEER
2. Nazwa pliku razem z rozszerzeniem wielkimi literami np. YDC6915A.BIN. W nazwie jest 8 znaków, kropka i 3 znaki rozszerzenia.
3. Zamkniêta, pojedyñcza sesja
4. Nagrywamy na CD-RW albo z braku laku na CD-R |
_________________ Cze¶æ Guest! Je¶li masz w±tpliwo¶ci, jak opisaæ swój problem, zajrzyj tutaj.
UWAGA! Nie odpowiadam na pytania dot. spraw technicznych, zadawane na PW! Je¶li masz problem pisz na forum.
ATTENTION! I do not answer any technical questions, asked as PM! Please, write your problem at forum.
Jesli potrzebujesz czêsci do naprawy odtwarzacza dvd/divx Pioneer ,napisz do mnie PW
| |
|
|
|
|
|
 |
lucas
|
Posted: 2009-01-05, 15:21 | |
|
|
no nie do konca
stary expres nie dawal mozliwosci ustawiania takich rzeczy
wstawialo sie plik i wypalanie
dopiero kolejna wersja dawala mozliwosci
ale to nie wazne, wazne by ktos trafil w okno ustawien a wowczas wypali jak nalezy |
| |
|
|
|
|
|
 |
dinderi

|
Posted: 2009-01-05, 15:30 | |
|
|
A to rzeczywiscie
Ja nie znam wersji Nero starszych niz 6.8...
Pierwszy, wiêcej ni¿ 8 bitowy komputer kupi³em sobie dopiero jakie¶ 5 lat temu.  |
| |
|
|
|
|
|
 |
lucas
|
Posted: 2009-01-05, 18:18 | |
|
|
to ty dziecko widowsa98 albo i odrazu XP chociaz pomiedzy jeszcze byl ME a co poniektorzy mieli NT lub 2000
a ja zaczolem od DOSa 4 a ilez to radosci byl;o jak byla nakladka na dosa 6 dzis podobnie wygladajaca jak total kommander:P
dinderi , pomoz mi cos wymyslec co z robic by zablokowac np kodem a by mi z mojego odtwarzacza dzieciaki nie korzystaly. ta blokada rodzicielska to jest o kant D rozbic |
| |
|
|
|
|
|
 |
dinderi

|
Posted: 2009-01-05, 19:13 | |
|
|
| lucas wrote: | | to ty dziecko widowsa98 | W zasadzie to "dziecko Neostrady" Ale prawda, ze chyba z pó³ roku jecha³em na Win98, a potem to ju¿ tylko XP
Myslalem o tej blokadzie, niestety nie bardzo wiem, jak to ugry¼æ. Ale popytam m±drzejszych ode mnie |
| |
|
|
|
|
|
 |
|
|